Summer SS21 Indo collection ❤️

Fiecare locuinta reflecta personalitatea si stilul de viata al fiecarei familii in parte. Si atunci cind tot stati pe ginduri ca ati mai schimba cite ceva, sa stiti ca vara e timpul perfect pentru a face schimbarile  la care ati visat atit de mult, atit in interior cit si in exterior.  Atunci cind vreti sa obtineti cea mai potrivita amenajare pentru casa , o mare provocare este alegerea acelor elemente care au puterea de a crea un tot unitar. Astfel, piesele de mobilier si decoratiunile trebuie alese cu atentie, incat sa denote bun gust, sa se potriveasca stilului arhitectural, preferintelor familiei si, in acelasi timp, sa fie de cea mai inalta calitate.

In salonul de mobila Indo vei gasi cea mai frumoasa mobila de lux atit pentru  interior, cit si pentru exterior. Dormitor din lemn natural, seturi de mobila moale, mobila pentru sufragerii, mobila pentru terasa, sezlonguri, masute pentru cafea, cea mai exotica mobila pentru terasa si gradina ta, toate pot fi gasite in showroom-ul Indo de pe strada Bernardazzi 75. Pentru proiectele individuale veti gasi si cea mai buna alegere din catalogul nostru cu  “Mobila la comanda”.

Cel mai mare salon de mobila din Chisinau, salonul de mobila Indo a pregatit ca de fiecare data cele mai exclusive piese de mobilier din lemn natural si cele mai bune oferte in exclusivitate pentru dumneavoastra. Va asteptam cu mare draga pe strada Bernardazzi 75.

Cu salonul de mobila Indo orice casa devine cu adevarat acasa.