Mobila pentru decor

Fiecare locuinta reflecta personalitatea si stilul de viata al fiecarei familii in parte. Astfel, piesele de mobilier si decoratiunile trebuie alese cu atentie, incat sa denote bun gust, sa se potriveasca stilului arhitectural, preferintelor familiei si, in acelasi timp, sa fie cat mai utile. Estetica unei locuințe este desăvârșită prin cele mai inspirate idei de amenajări interioare. Mobilierul, decorațiunile și micile detalii fac diferența în căminul dumneavoastră. De aceea, cel mai elegant salon de mobila din Chisinau-salonul de mobila Indo a pregatit cele mai renumite colectii de mobila pentru decor ce vor armoniza totul in casa, astfel in cit veti obtine atmosfera perfecta. Console, comode, masute pentru cafea, canapele lazy, sunt doar citeva din piesele pentru decor Indo ce va pot transforma casa dumneavoastra intr-un colt mic de rai.

P.S:In salonul de mobila Indo poti plasa si comenzi pentru cele mai deosebite proiecte deosebite din alegerea imensa de mobila la comanda.

Va invitam pe strada Bernardazzi 75 pentru a va convinge si singuri, ca cel mai frumos mobilier pentru decor din lemn natural,  gasiti doar in salonul de mobila Indo.

GSM: +373 79 909 606

Str. Bernardazzi, 75