Mobila la comanda Indo!

Alegerea mobilierului reprezintă unul dintre cei mai importanți pași atunci când vine vorba de amenajarea unei case. Obiectele de mobilier nu numai că trebuie să se încadreze într-un anumit stil de design interior și să respecte anumite tematici, însă totodată trebuie să fie si de cea mai inalta calitate. Calitatea este si principiul de baza al celui mai mare salon de mobila din Chisinau-Indo. Designerii salonului de mobila Indo au selectat doar piese de mobilier din lemn natural, din cele mai veritabile colectii si astfel am creat impreuna cel mai bogat catalog de piese de mobilier de o frumusete si eleganta de nedescris.

Când vine vorba de calitate, mobila din lemn masiv este cu siguranță cea mai bună alegere. In salonul de mobila Indo, gasesti cea mai frumoasa mobila, de la dormitoare din lemn natural, seturi de mobila moale, sufragerii, bai,birouri in stil clasic, piese de mobilier pentru camera copiilor si multe alte accesorii. Noi te ajutăm să realizezi un design interior natural,  clasic, foarte călduros și primitor, dar totodata si extrem de confortabil.

Daca inca nu v-am convins, vrem sa va aducem la cunostinta ca desi pare greu de crezut, mobila din lemn masiv este si mult mai usor de intretinut decat orice alt tip de mobilier. Acest lucru se datoreaza finisajelor utilizate, care sunt rezistente la o serie de factori degradanti: pete de vin sau cafea, zgarieturi, lovituri, umezeala si temperaturi ridicate etc. Acum suntem siguri ca aveti 100 de motive ca sa vizitati cel mai deosebit salon de mobila din Chisinau,  Indo, pentru ca doar aici veti gasi cel mai original mobilier din lemn natural.

Cu salonul de mobila Indo, orice casa devine cu adevarat acasa!!!