De ziua ta femeie!

De ziua ta femeie…
Pentru ca sunteti cele mai minunate fiinte, pentru ca sunteti cel de-al doilea mare mister al omenirii voi, scumpe femei, cu siguranta meritati tot ce e mai bun. Cu ocazia ajunului acestei sarbatori atit de frumoase, cel mai elegant salon de mobila din Chisinau- salonul de mobila Indo vrea sa va re-aminteasca cit de unice si fermecatoare sunteti si vrem sa facem o invitatie tuturor femeilor intre perioada 4-11 martie in showroom-ul Indo de pe strada Bernardazzi 75, pentru a beneficia de o reducere exclusiva de 30%‼️ la articolele selectate.
Am pregatit pentru dumneavoastra cele mai elegante si luxoase piese de mobilier din lemn natural, care va vor reprezenta perfect personalitatea voastra atit de puternica si unica.

Cei mai grijulii barbati, care vor sa daruiasca cele mai deosebite si elegante cadouri celor mai scumpe fiinte din viata lor, vor beneficia si ei de oferte speciale, deoarece salonul de mobila Indo va ajuta cu mare drag sa demonstrati toata dragostea pe care o purtati.


Impreuna cu salonul de mobila Indo, va veti simti cu adevarat apreciate si iubite, pentru ca sarbatoarea voastra e in fiecare zi!!!

GSM: +373 79 909 606

Str. Bernardazzi, 75