Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Sarbatorile continua cu salonul de mobila Indo!

În ajunul Sfintelor sărbători de Paști, vă exprimăm cele mai sincere și frumoase gânduri !!! Si pentru ca ne dorim din tot sufletul ca sarbatorile dumneavoastra sa fie cit mai frumoase si pline de lumina, Salonul de mobila Indo vine din nou cu cele mai bune oferte pentru dumneavoastra si toti cei dragi.

Pe linga gama variata de piese de mobilier, incepind cu dormitoare din lemn natural, sufragerii, seturi de mobila moale si terminind cu cel mai deosebit mobilier pentru baie, am pregatit pentru dumneavoastra si cele mai atractive preturi. Procurati chiar acum oricare piesa de mobilier Indo cu o reducere de  pina la 20%. Oferta valabila pina pe data de 09.05.19. Grabiti-va sa ii redati casei dumneavoastra o noua culoare.

Te asteptam cu mare drag pe strada Bernardazzi 75.Cu salonul de mobila Indo, orice casa, devine cu adevarat acasa!!!