Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Love is in the air!

Love is in the air în luna februarie. Ziua Indragostitilor si Dragobetele ne readuce aminte de cel mai frumos sentiment ce ne inunda viata intr-un mod atat de viu si profund-dragostea. Si daca tot dragoste sa fie, cel mai elegant salon de mobila din Chisinau -salonul de mobila Indo e pus pe fapte mari luna aceasta, astfel că sărbătorim luna dragostei începând chiar de astăzi.

Pentru toti clientii nostri oferim o reducere de pina la 30% la articolele selectate din cele mai noi colectii. Doar in luna februarie aveti ocazia sa achizitionati piese din cele mai noi colectii ‘’spring 2020 la cele mai explozive preturi . Am pregatit pentru voi cele mai frumoase seturi de mobila moale, dormitoare din lemn natural, mobila pentru camera copiilor, sufragerii, dulapuri, bai si absolut orice piesa de mobila la comanda, care se vor incadra perfect in abolut orice proiect de design.

Si… sa nu uitam ca cel mai mare salon de mobila din Chisinau –salonul de mobila Indo va prezinta piese de mobilier 100% din lemn natural si prelucrate cu cele mai ecologice si de calitate finisaje si vopsele. Pentru ca salonul de mobila Indo are grija cu multa dragoste de casele dumneavoastra.

Traiti un februarie de neuitat si sarbatoriti dragostea impreuna cu salonul de mobila Indo!

GSM: +373 79 909 606

Str. Bernardazzi, 75