Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Indo iti ofera VOUCHER ELECTRONIC

Salonul de mobila Indo vine cu cele mai hot oferte. Pe linga gama variata de piese de mobilier, incepind cu dormitoare din lemn natural si terminind cu cel mai deosebit mobilier pentru baie, am pregatit pentru dumneavoastra si cele mai attractive preturi. Procurati chiar acum oricare piesa de mobilier Indo cu o reducere de  pina la 20%.

Cum sa obtii reducerea? Este foarte simplu! Sunt doar citiva pasi simpli de urmat:

Te asteptam cu mare drag pe strada Bernardazzi 75. Cu salonul de mobila Indo, orice casa, devine cu adevarat acasa!!!