2000 lei cadou de la salonul de mobila Indo!!!

Fiecare locuinta reflecta personalitatea si stilul de viata al fiecarei familii in parte. Si atunci cind tot stati pe ginduri ca ati mai schimba cite ceva, sa stiti ca vara e timpul perfect pentru a face schimbarile  la care ati visat atit de mult, atit in interior cit si in exterior.  Atunci cind vreti sa obtineti cea mai potrivita amenajare pentru casa , o mare provocare este alegerea acelor elemente care au puterea de a creea un tot unitar. 

In salonul de mobila Indo vei gasi cea mai frumoasa mobila de lux atit pentru  interior, cit si pentru exterior. Dormitor din lemn natural, seturi de mobila moale, mobila pentru sufragerii, mobila pentru terasa, sezlonguri, masute pentru cafea, toate pot fi gasite in showroom-ul Indo de pe strada Bernardazzi 75. Pentru proiectele individuale veti gasi si cea mai buna alegere din catalogul nostrum cu   “Mobila la comanda”.

Cel mai mare salon de mobila din Chisinau, salonul de mobila Indo a pregatit ca de fiecare data cele mai exclusive piese de mobilier din lemn natural si cele mai bune oferte.  Doar in perioada 14 februarie-14 martie,fiecare client Indo primeste in exclusivitate un certificat in valoare de 2000 de lei cadou. Certificatul poate fi folosit la urmatoarea cumparatura sau poate fi daruit unui prieten, pentru a  impartasi placerea cumparaturilor impreuna.

Cu salonul de mobila Indo orice casa devine cu adevarat acasa.

Love is in the air în luna februarie. ❤️

Ziua Indragostitilor si Dragobetele ne readuce aminte de cel mai frumos sentiment ce ne inunda viata intr-un mod atat de viu si profund-dragostea. Si daca tot dragoste sa fie, cel mai elegant salon de mobila din Chisinau-salonul de mobila Indo e pus pe fapte mari luna aceasta, astfel de ce sa nu sărbătorim luna dragostei începând chiar de astăzi?!

Pentru toti clientii nostri oferim o reducere de pina la 40% la articolele special selectate din cele mai noi colectii. Doar in luna februarie aveti ocazia sa achizitionati piese din cele mai noi colectii ‘’spring 2020 la cele mai explozive preturi . Am pregatit pentru voi cele mai frumoase seturi de mobila moale, dormitoare din lemn natural, mobila pentru camera copiilor, sufragerii, dulapuri, bai si absolut orice piesa de mobila la comanda, care se vor incadra perfect in abolut orice proiect de design.

Traiti un februarie de neuitat si sarbatoriti dragostea impreuna cu salonul de mobila Indo! ❤️