Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Indo da start vacantei dumneavoastra de vara!

Suntem siguri ca vara este cel mai asteptat si cel mai superb anotimp. Salonul de mobila Indo vrea sa va suprinda frumos si in acest frumos inceput de vara cu cele mai bune oferte din Chisinau. Doar in perioada iunie-iulie, fiecare client Indo primeste in exclusivitate un certificat in valoare de 2000 de lei cadou. Certificatul poate fi folosit la urmatoarea cumparatura sau poate fi daruit unui prieten, pentru a  impartasi bucura impreuna.

In salonul de mobila Indo vei gasi cea mai frumoasa mobila atit pentru  interior, cit si pentru exterior. Mobila pentru terasa, sezlonguri, masute pentru caea, fotolii, toate pot fi gasite in showroom-ul Indo de pe strada Bernardazzi 75.

Cu salonul de mobila Indo orice casa devine cu adevarat acasa.