2000 lei cadou de la salonul de mobila Indo!!!

Fiecare locuinta reflecta personalitatea si stilul de viata al fiecarei familii in parte. Si atunci cind tot stati pe ginduri ca ati mai schimba cite ceva, sa stiti ca vara e timpul perfect pentru a face schimbarile  la care ati visat atit de mult, atit in interior cit si in exterior.  Atunci cind vreti sa obtineti cea mai potrivita amenajare pentru casa , o mare provocare este alegerea acelor elemente care au puterea de a creea un tot unitar. 

In salonul de mobila Indo vei gasi cea mai frumoasa mobila de lux atit pentru  interior, cit si pentru exterior. Dormitor din lemn natural, seturi de mobila moale, mobila pentru sufragerii, mobila pentru terasa, sezlonguri, masute pentru cafea, toate pot fi gasite in showroom-ul Indo de pe strada Bernardazzi 75. Pentru proiectele individuale veti gasi si cea mai buna alegere din catalogul nostrum cu   “Mobila la comanda”.

Cel mai mare salon de mobila din Chisinau, salonul de mobila Indo a pregatit ca de fiecare data cele mai exclusive piese de mobilier din lemn natural si cele mai bune oferte.  Doar in perioada 22 iulie-22 septembrie fiecare client Indo primeste in exclusivitate un certificat in valoare de 2000 de lei cadou. Certificatul poate fi folosit la urmatoarea cumparatura sau poate fi daruit unui prieten, pentru a  impartasi placerea cumparaturilor impreuna.

Cu salonul de mobila Indo orice casa devine cu adevarat acasa.

Sarbatori fericite pline de magie

Aceasta este cea mai magica perioada a anului, lasati ca feeria sarbatorilor de iarna sa va alimenteze optimismul si buna dispozitie. Da, anul care pleaca a fost unul dificil, de aceea, va dorim in Noul An sa aveti multe victorii, bucurii si multa armonie in casa. Va dorim ca toate dorintele sa vi se implineasca si toate obiectivele stabilite sa fie atinse.

Iar daca in Noul An planificati o schimbare / o renovare a locuintei, va asteptam cu drag in cel mai mare salon de mobila din Chisinau. Fie ca veti opta pentru un dormitor din lemn, mobila pentru living, mobila pentru sufragerie sau baie, in orice loc al casei, acestea vor da un plus de valoare si va vor încanta cu detaliile perfect sculpatate manual, in lemn.

Cu cea mai luxoasă si exclusiva mobila din lemn natural de la Indo, va veti umple casa cu farmec si splendoare.

Cu salonul de mobila Indo, orice casa, devine cu adevarat acasa!!!

Strada Bernardazzi 75!