Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Golden Autumn!

Auriul de toamnă: culoarea strugurilor din podgorii, frunzele înainte de apusul soarelui, părul sărutat toată vara de soare. O culoare care a adunat atâta putere și amintiri în sine. Auriul este una dintre principalele tendințe de toamna-iarna 19/20, de aceea Salonul de mobila Indo a pregatit special pentru dumneavoastra cele mai deosebite colectii din mobilier cu finisaje din folie de aur .

Fie ca e vorba de mobila moale cu marginele decorate cu folie de aur, masa pentru sufragerie care poate fi cu picioarele cu finisaj auriu sau chiar mici piese de mobilier total aurii, cum ar fi console, masute pentru cafea, toate acestea vor da o nota de eleganta si chic oricarei case sau apartament.

Un astfel de design poate arăta cu adevărat deplin atunci când este combinat cu alte detalii de design potrivite, răspândite frumos în spațiu. Aurul funcționează excelent în combinație cu mobilierul de culoare alb, cream sau cu stofele negre, albastru-inchis, sur, rosu si multe altele

Noi va asteptam cu mare drag in showroom-ul nostru de pe strada Bernardazzi 75, pentru a va prezenta aceste colectii in realitate si pentru a selecta impreuna mobilierul perfect pentru casa dumneavoastra.

Cu salonul de mobila Indo orice casa devine cu adevarat acasa.