Salon de mobila din Chisinau Indo

Va invitam in cel mai exclusiv salon de mobila din Chisinau Indo, unde mobila in stil clasic "se simte" ca la ea acasa, deoarece aici fiecare coltisor este plin de lux si eleganta.

Doar in salonul de mobila Indo veti gasi cele mai frumoase colectii de mobila de lux, realizata in exclusivitatea din lemn natural, care se desemneaza prin calitate, design deosebit, dar si functionalitate.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi pe strada Bernardazzi 75, iar noi iti promitem ca veti gasi mobilierul care va va defini personalitatea si gusturile rafinate. Mai noi, am pregatit si o selectie de prima clasa de mobilier din lemn masiv, atit in stil clasic, precum si de inspirație modernă.

Vin sarbatorile…..vin sarbatorile!!! ❄❄❄❄❄

Iata ca a sosit si cea mai magica si speciala perioada a anului. E timpul perfect, ca fiecare din noi sa deschida larg sufletele si casele, pentru ca farmecul sarbatorilor de iarna sa ne lumineze si sa ne umple de caldura. In cea mai frumoasa perioada a anului, cel mai elegant salon de mobila din Chisinau, salonul de mobila Indo, va rasfata din nou cu cele mai mai frumoase cadouri si oferte.

Vino in salonul de mobila Indo in perioada 17 decembrie-28 decembrie  si beneficiaza de o super oferta, 40% reducere la oricare a 2-a piesa selectata. Da, ati inteles corect, puteti alege oricare doua piese din cel mai mare salon de mobila din Chisinau- Indo, iar pentru a doua piesa veti achita aproximativ jumatate din pretul initial. Noi credem ca e timpul perfect sa faceti cele mai mult-asteptate schimbari in casele dumneavoastra, cum ar fi un set nou de mobila moale pentru un interior si mai “calduros” de sarbatori, un dormitor din lemn natural, pentru o atmosfera cit mai ecologica in dormitorul dumneavoastra sau oricare piesa de mobila la comanda conform celor mai individuale proiecte de design.

Cu salonul de mobila Indo sarbatorile devin si mai frumoase, deoarece mobila din lemn natural creeaza o atmosfera de poveste,pentru toti membrii familiei. Cu salonul de mobila Indo, orice casa, devine cu adevarat acasa!!!

 Strada Bernardazzi 75!❄❄❄❄