Despre

Salonul de Mobilă Indo aduce în exclusivitate un brand clasic, actual, cu accente glamour, care prin diferite cromatici și design elegant reușește să redea adevărate opere de artă. Indo se distinge prin finețea pieselor de mobilier realizate din lemn masiv, decorate manual, cu finisaje deosebite. Dincolo de design, structura versatilă a mobilierului exprimă ideea dominantă de confort, iar lemnul prețios amintește de clasicul ce reproduce o atmosferă caldă, dar în același timp ispititoare pentru o locuință ideală.
Dormitoarele king sized bed luxoase, lavoarele acoperite cu marmură și cu ușoare încrustări, tapițeria cu imprimeu floral, bibliotecile fantastice, dinning-ul aristrocratic de mare excelență, impresionează prin glamourul distins, armonie și funcționalitate.
Cele trei etaje de vis ale salonului Indo sunt completate cu cea mai stilată mobilă și cele mai originale decorațiuni. Eleganța impunătoare, dar extrem de fină, inspirată din jocul liniilor ornamentale și provocarea culorilor, vor crea neapărat o ambianță specială în locuința dumneavoastră.