Ghid practic

Mobila clasică a făcut înconjurul lumii şi a adunat mii şi mii de împătimiţi ce adoră acest stil şi î-l consideră veşnic şi unic.

Suntem siguri că dacă sunteţi fericitul posesor al unui dormitor din lemn masiv marca Indo, vreţi să împărtăşiţi această bucurie cît mai mult timp.

Mobilă clasică impresionează prin liniile elegante ale stilului clasic, prin naturaleţea lemnului masiv, dar şi prin povestea pe care o poartă.

Se poate vorbi despre stilul clasic vechi, actual, modern, depre un stil clasic conservator și despre unul maleabil, tolerant cu modernismul.....

 


Stilul Provance este o reflectare a culturii și tradițiilor folclorice ale Franței.  Provence, o binecunoscută regiune situată în sud-estul Franţei .....

Culoarea este cel mai important factor ce contribuie la design-ul unei încăperi .....

Stilul Rococo este considerat adesea ca o perioadă relativ târzie din evoluția barocului, ultimul provine de la stilul regal francez, fiind ........

În peisajul orașului aglomerat, sufocat de mașini și oameni grăbiți, salonul Indo vă așteaptă să tranformăm interiorul Dvs într-o poveste frumoasă.

Dormitoare de lux din lemn masiv. Dormitorul, locul sacru unde te ascunzi de toate problemele și tensiunile, restabilind puterea și pentru a găsi pacea.

 In Salonul de mobila Indo veţi găsi mobila din lemn natural, decorata cu vopsele ecologice si cu mecanisme extrem de sigure.

Piesele fine, dar luxoase, din lemn specific stilului clasic, sunt pastrate cu fidelitate, urmind toate tradițiile de prelucrare și decorare a lemnului.

Pentru cele mai desemnate persoane Salonul de mobila Indo oferă birouri completate cu cele  mai glamouroase piese din lemn natural.

 Fie in nuanțe alb mate sau poleite în aur și argint, fie completate cu țesături plușate sau piele velur, toate sunt de un lux desavirsit.

In premieră Salonul de mobilă Indo vă prezintă  cea mai apreciată colecţie de accesorii, completată cu cele mai frumoase piese de mobilier.

 

Salonul de mobila INDO vă răsfață cu piese de mobilier din lemn natural de o eleganta desăvârşita ce vor crea o atmosferă deosebită.

Mobilierul din lemn masiv face parte din categoria celor mai apreciate și valoroase piese din interiorul casei.

 Imprimeurile florale au transmis întotdeauna veselie și căldură unui interior, reușind să alunge răceala, frigul și atmosfera mohorâtă.În alegerea mobilierului din lemn pentru camera copilului dumneavoastră există mai multe criterii care determină succesul ......